Silvestr na Broďáku

25. 12. 2011

M.C. Metuje pořádá oslavu Silvestra v restauraci autokempu Brodský u Červeného Kostelce. Srdečně zveme všechny členy a přátele klubu.

Budeme mít k dispozici otevřenou restauraci, ale bez obsluhy. Bude zajištěno pouze pivo a základní alkoholické nápoje. O ostatní se musíme postarat sami. Takže si každý s sebou přivezte, co budete ke zdárnému průběhu oslavy potřebovat. Co se týče jídla, budou vítány jakékoliv příspěvky k jídelníčku, jako cukroví, jednohubky, chlebíčky, makové a tvarohové koláče apod. K večeru hodíme společně do trouby nějaké to maso.

Příjezd oslavenců do areálu kempu je možný od rána 31. prosince. V restauraci budeme topit v kamnech. Pro jistotu se ale vybavte teplým zimním oblečením a obuví, kdyby se ve velkých mrazech, které snad do Silvestra nastanou, nepodařilo restauraci dostatečně vyhřát.

Můžete dorazit se psy, karavany a vším obvyklým vybavením. Z neobvyklého vybavení přibalte brusle, případně plavky, podle počasí. Kdo nevydrží slavit až do rána, může využít ke spánku chatky, pouze za cenu protopené elektriky.

Přihlášky u prezidenta klubu.