Setkání na Janovičkách

25. 1. 2007

jízda na suchu O víkendu 19. - 21. ledna 2007 jsme byli pozváni do tábora na Janovičkách. Kromě našich členů přijelo i několik našich přátel z USA a Mexika. Víkendová akce pro ně byla jen malou náplastí za původně plánované a z nedostatku sněhu zrušené závody. Jak to na Janovičkách bez sněhu vypadalo, se můžete podívat ve fotogalerii. Krátký videoklip je k dispozici v sekci video.

i prezident má svého koně Díky počasí jsme moc času venku nestrávili. V sobotu zapřáhl Michal Hanuš svou smečku do káry, aby si zahraniční hosté aspoň trochu užili projížďky, ale v mokru a blátě to pro ně asi nebylo to pravé. Ostatní si zatím vyzkoušeli, jak se jezdí po travnatém svahu na tříkolce bez psů. Nebylo ani možné projet se na sucho po trati závodu, protože vichřice na ní nadělala spoustu překážek. Takže jsme raději byli zalezlí v teple tábora a oddávali se příjemnějším kratochvílím.

country zábava Večer pak proběhla mezinárodní párty. Všichni si pilně procvičovali svou školní angličtinu a popovídali si i ti, kteří jinak neumějí anglicky ani slovo. Proběhla ochutnávka domácí tequily (jak už jsem řekl, přijeli i Mexičané) a my na oplátku seznamovali zaoceánské hosty se slivovicí. K tomu všemu hrála malá country kapela ve složení Jirka Plšek, Šárka Hanušová a Hynek Lang, kterou ve chvílích oddechu zdatně doplňoval Pepa Joudal.

I přes nepřízeň počasí se celý víkend na Janovičkách vydařil. Teď všichni doufáme, že se v únoru na Janovičkách v mnohem větším počtu a tentokrát i se sněhem znovu sejdeme.